Aasum Bil er gode på service

Aasum Bil er gode på service
Unni Kjeldseth er fornøyd kunde hos Aasum Bil

 

Aasum Bil er gode på service, og de har også den kompetansen som skal til for å hjelpe deg med et godt bilhold og vedlikehold.

De tilbyr service, store reperasjoner og vedlikehold av din bil. Om du bare skal ha et oljeskift, skifte lyspærer eller har vært uheldig og kollidert, står Aasum Bil AS til tjeneste.

Tilknyttet AutoMester-kjeden

Det er et kvalitetsstempel å være tilknyttet AutoMester-kjeden, og man kan få utført hvilke som helst reperasjoner og fortsatt ha garantien i behold.

«Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedet sitt» kan Atle Aasum, daglig leder for Aasum Bil AS fortelle, og han lover at du sparer både tid og penger ved å benytte dem.

Mange fornøyde kunder

Unni Kjeldseth har brukt Aasum Bil AS i mange år, og hun er storfornøyd med sevicen.

«Jeg er avhengig av å ha et verksted som er både raske, flinke og pålitelige. Mannen min har aldri vært noe særlig glad i å skru, og har hatt en travel jobb. Derfor har våre biler vært innom Aasum Bil med jevne mellomrom», kan Unni fortelle. I dag er hun enke, og har enda mer bruk for et verksted man kan stole på.

«Aasum Bil står for trygghet, soliditet og ærlighet, og jeg anbefaler verkstedet til min familie og mine venner», fortsetter Unni.

Mer enn service

Aasum Bil er gode på service, og gjennom tilknytning til AutoMester har Aasum Bil mer enn bare service og reperasjoner å tilby.
«Vi finansierer dyre reperasjoner om det skulle være vanskelig å betale med en gang. Med AutoMester konto kan du dele opp betaling på inntil 24 måneder, og du kan få inntil 60 dager fri kreditt.

Mobilitetsgaranti

Om du har bilen din på service hos Aasum Bil AS får du 1 års gratis mobiltetsgaranti. Det vil si at du får veihjelp døgnet rundt hele året. Skulle du være uheldig å fylle feil drivstoff, låst deg ute av bilen, få startproblemer eller kjørt ut av veien får du hjelp på stedet. Om feilen ikke kan utbedres frakter de bilen din gratis til nærmeste AutoMester-verksted.

Kunden i fokus

Kunden er i fokus hos Aasum Bil AS, og mange kommer igjen etter fornøyde verkstedsbesøk. Unni har kjent til Aasum i mange år, og hun tar ofte en tur innom når hun skal gjøre et bilbytte.
«Om Atle reparerer bilen jeg kjøper, og går god for den, så er det en trygghet. Jeg rådfører meg alltid med gutta på verkstedet før jeg gjør et bilbytte», avslutter Unni Kjeldseth.