Aasum bil fikser veteranbiler

Veteranbilentusiast Gisle Lian Olsen

 

For Gisle Lian Olsen er det naturlig å bruke Aasum Bil når han har behov for service på bilene sine, uansett om det er bruksbiler privat, veteranbiler eller arbeidsbiler.

«Jeg har alltid opplevd gutta hos Aasum Bil som trivelige når jeg er innom der. De kan faget sitt, og de er mer enn bare bilmekanikere» sier Gisle.

 

Vetranbilentusiast

Han har noen hobbybiler, hele 7 i tallet. De må ses over og EU-godkjennes med jevne mellomrom. Da går turen til Atle Aasum. Hos Aasum Bil AS er de flinke med veteranbiler og alle ansatte har en eller flere veteranbiler i garasjen. Derfor har de også mye erfaring med å skru på gamle biler og liker den avvekslinga det gir.

«Hos Aasum Bil AS er de løsnings orienterte. De gjør alltid en god jobb når jeg setter bilene mine inn hos dem. I tillegg til at de er dyktige har de også fornuftige priser, og det setter jeg høyt. Må jeg ha noen nye deler så har de også gode leverandører med riktige priser», sier Gisle.

En av Gisle sine fine hobbybiler. Denne skal snart til Aasum bil på CO sjekk. En 57 mod Saab 93

Bruker også veteranbiler i jobb

Gisle driver et selskap som heter Studio G Fotografene AS. Her har de både nye og litt eldre biler. «Til sammen har vi 7 biler i bedriften som Atle og hans ansatte ser over ved behov. Igjen er det viktig at de er raske og rimelige. Da blir ikke bilene stående lenge på verkstedet», fortsetter Gisle. «I tillegg hjelper de meg når jeg har spesifikke oppgaver som trenger mekanikerøyne for å løse».

Atle skrur ikke bare biler

«Noen ganger må jeg ha spesielt utstyr til foto- og filmjobbene vår. Da er det lett å be Atle om hjelp. Han er løsnings orientert, og kommer ofte opp med forslag på løsninger som jeg ikke har tenkt over», sier Gisle. Dermed har Atle vært med å produsere spesialutstyr til foto og film, som Gisle og hans medarbeidere bruker i jobben sin.

Gisle får ikke fullrost jobben som gjøres av Aasum Bil AS på bilene hans, og han er alltid sikker på at jobben blir gjort, feil blir oppdaget og at regninga ikke blir for høy.

Denne fine 62 bobla var nylig på EU kontroll hos «boble-ekspert» Atle Aasum

Trenger du EU-kontroll? Sjekk her!