bildet viser en gul bil

Aasum Bil på Rally Tron 2019

Fredag 6/9 holder vi verkstedet stengt og vender nesa nordover i fylket. Nærmere bestemt til Alvdal og Rally Tron. Med «lille gul» i god form håper vi å kunne bite fra oss på en respektabel måte. Dette er første gang Rally Tron arrangeres og er å betegne som et bakkeløp bestående av 4 fartsetapper.

Rally Tron 2019 er et helt nytt sprintrally basert i Alvdal i Østerdalen med veier/fartsetapper som aldri tidligere er blitt benyttet i rally. En generell og felles

beskrivelse av trasèen er knapt mulig, da fartsetappene har svært forskjellig karakter. Fra tekniske skogsbilveier til veldig raske partier med topphastigheter nær 200 km/t. Rally Tron inneholder også spektakulære og unike elementer som vi ikke finner maken til hverken i norsk eller europeisk rallysport. Tronfjellveien til toppen av Østerdalens signaturfjell Tron i Alvdal er Norges nest høyeste bilvei, helt opp til 1666 m.o.h. og med utsyn til store deler av Sør‐Norge. Det er denne veien, og bruken av den som fartsetappe i rally, som gjør Rally Tron til et unikt arrangement.

Løp start er Lørdag 7/9 kl 12.00. Følg oss gjerne på sprintrally.no for oppdateringer under løpets gang. Vi stiller i klasse 11 med pr dags dato 10 påmeldte, totalt er det 44 påmeldte deltakere i alle klasser.