bildet viser atle

Tid for høstsjekk av bilen

Høsten er ubønnhørlig rett rundt hjørnet, og det er på tide å gjøre bilen klar for den mørke og kalde årstiden. Atle Aasum hos Aasum bil AS vet råd. Han tilbyr en helsjekk på 20 punkter som sikrer at bilen din er driftssikker og trygg.

– Vår 20-punktssjekk for bilen koster bare 1.690 kroner, og som en ekstra service får du i tillegg ett års mobilitetsgaranti med gratis veihjelp hele døgnet, alle dager i året. Og moms og alle avgifter er inkludert i prisen, frister Atle Aasum.

Bedre å være føre var

– Det er nesten like sikkert som elgjakta at noen råker ut for et uhell som enkelt kunne vært unngått. Det er mye bedre å være føre var og heller sjekke bilen for feil og mangler på forhånd før uhellet inntreffer. Det sparer deg for både tid, penger og ikke minst ergrelser, mener Atle Aasum.

– På denne sjekken kontrollerer vi alt fra innstilling av lys til kobling for hengerfeste. Vi går grundig gjennom alle typiske slitasjedeler, leser av feilkoder for motorstyring, og sjekker at bilen er klar for å møte både kulde, slaps og snø, sier Aasum, som også kan love 100 prosent fornøydgaranti og tre års garanti og originalkvalitet på alle deler.

Dette kontrollerer vi i 20-punktsjekken:

Luftfilter

Spylevæske

Vindusviskere/spylefunksjon

Dekk og dekktrykk

Frontrute (slitasje og steinsprut)

Bremseskiver/bremseklosser

Bremser på bremserulle

Bremsevæske

Lys

Lysinnstilling

Kontroll av forstilling (foringer og oppheng)

Kontroll av bakstilling (foringer og oppheng)

Støtdempere

Lese ut feilkoder fra motorstyring

Eksosanlegg

Kontroll av sporreim og viftereim

Frostvæske

Dynamo/lading

Batteri

Kontroll av hengerkontakt

 

Skifte av olje og filter kommer eventuelt i tillegg.